Accés a rebuts i liquidacions de l’impost sobre estades turístiques corresponent a habitatges i càmpings turístics


Per accedir al rebut o liquidació de l’impost sobre estades turístiques corresponent a habitatges i càmpings turístics heu d’introduir el NIF DEL SUBJECTE PASSIU i el CODI D’ESTABLIMENT (que podeu consultar en la declaració censal –veure exemple o en la liquidació d’alta a la matrícula de l’impost –veure exemple–).

Una vegada heu accedit,
si consta la liquidació dalta en el padró de limpost, podeu visualitzar els rebuts corresponents a lestabliment turístic, i, si no consta lalta, podeu descarregar la notificació de la liquidació.

Podeu fer el pagament de forma telemàtica mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic, amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l’entitat que l’emeti, i per Bizum.

Així mateix, es pot fer el pagament de forma presencial, amb el document dingrés corresponent, a qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores (CaixaBank, Banca March, BBVA, Banco Santander, Targobank, Banco Sabadell, Colonya Caixa Pollença, Cajamar – Caja Rural, Ibercaja, Deutsche Bank) o en els caixers automàtics de CaixaBank i BBVA.

Per a qualsevol dubte o consulta, teniu a la vostra disposició el servei de CONSULTES I SUGGERIMENTS.